JOAQUIM BUNDÓ

Em presento, sóc en Joaquim Bundó.
Vaig estudiar il·lustració i disseny gràfic perquè m'encanta dibuixar.
Sempre vaig voler estudiar cinema, però ho veia com quelcom impossible.

Vaig fundar, junt amb José Manuel Serrano, l'ASSOCIACIÓ ART I CULTURA SANT VICENÇ DE CASTELLET, al setembre de 2012. Amb aquesta entitat vàrem pretendre difondre l'art i la cultura a la nostra localitat catalana. Exposicions, presentacions de llibres o xerrades socials són programació habitual, però, a més, amb l'entitat s'inaugura un FESTIVAL DE CINEMA a la localitat.
També, com a activitat cultural i de dinamització, vaig escriure i dirigir EVIDENCIAS, llargmetratge de misteri realitzat amb una simple handycam i amb la finalitat de promoure el cinema i trobar més gent d'aquí interessada en la cinematografia. El film es va estrenar el 28 de setembre de 2013 al poble, amb una gran acollida en la localitat i bones crítiques per part de directors convidats.

Després de rebre ànims pel resultat d'EVIDENCIAS, em vaig proposar escriure i dirigir curtmetratges.

Juntament amb José Manuel Serrano vaig fundar MUSSOL PRODUCCIONS.

Més tard, al 2015, vaig endinsar-me en el sector teatral escrivint i dirigint microteatres, l'equivalent del curtmetratge de cinema en teatre.
No sabria dir quina de les dues disciplines m'agrada més. Són molt diferents, i alhora tan semblants i amb la mateixa finalitat.

 

Avui dia, porto uns quants curtmetratges i microteatres estrenats i segueixo treballant per dedicar-me al cinema i teatre de llarga durada.

Gràcies per llegir, i espero que us agradin les meves històries!!!